Challenges

Om nieuwe dingen te leren zijn challenges ideaal. Door een serie e-mails krijg je steeds instructies die je kunt bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Er zijn challenges in allerlei soorten en maten.

Outlook-challenge

De kans is groot dat jij Microsoft Outlook gebruikt voor het verwerken van je e-mail en bijhouden van je agenda. Weet je zeker dat je alles uit dit fantastische programma haalt? Ken je alle tips en trucs? Eerlijk gezegd denk ik van niet. En dat is jammer, want dat kost je tijd en dus geld.

In mijn Outlook-challenge geef ik je 10 dagen geweldige tips. We starten op maandag 4 juni, iedere werkdag krijg je een korte en krachtige tip. Die tip kun je direct of binnen maximaal 5 minuten toepassen. Zo haal jij meer uit Outlook. En deelname is gratis! Schrijf je dus snel in.

Sneltoetsen

Naast dat het gebruik van sneltoetsen enorm veel tijd bespaart, voorkom je ook klachten als Repetitive Strain Injury (RSI). Even snel een sneltoets opzoeken helpt niet, je moet hier echt mee aan de slag. En daarbij help ik je, door je de sneltoetsen in etappes te leren. Doe nu gratis mee aan de sneltoetsen-challenge!

Deze challenge kost bijna geen tijd, maar levert veel tijd op én voorkomt problemen. Schrijf je in en start direct. Deelname is gratis!
Sneltoetsen-challenge

Challenges in ontwikkeling

Er zijn meerdere challenges in ontwikkeling. Houd de website, social media en natuurlijk de nieuwsbrief in de gaten.