Over mij

Joyce Dunnewold

Mijn naam is Joyce Dunnewold, ik ben 36 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters (8 en 10 jaar). Ik ben graag op verschillende manieren creatief bezig. Ik maak graag kaarten, word blij van Scrapbooking en puzzel graag, zowel legpuzzels als logische puzzels. Verder ben ik dol op bord- en kaartspellen, vooral als dit gecombineerd wordt met een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Voor de broodnodige beweging fiets en wandel ik graag, daarnaast ben ik 2x per week in de sportschool te vinden. Of althans, dat is de bedoeling…

Verder heb ik natuurlijk een passie voor Microsoft Office. Het is zonde dat er vaak maar zo’n klein deel van Office gebruikt wordt, of dat gebruikers gefrustreerd raken doordat ze niet voor elkaar krijgen wat ze willen. Dat is jammer, want het is gewoonweg niet nodig.

Al jaren was ik een vraagbaak voor familie, vrienden en collega’s. Bovendien hoorde ik telkens weer dat ik de zaken op zo’n prettige manier uit kon leggen. Daarom startte ik in 2014 met het schrijven van blogs.

Na verloop van tijd merkte ik dat het schrijven van blogs niet voldeed. Dat was het moment waarop ik van mijn hobby mijn werk maakte. Nu kun je bij me terecht voor uitleg op allerlei manieren: blogs, challenges, videoseries, individuele trainingen, noem maar op. Het is heel leuk om te zien hoe blij mensen worden na wat uitleg. Vooral de enorme tijdwinst valt op, heel mooi om dat voor mensen te kunnen betekenen.

Het is mijn missie om mensen slimmer te laten werken met Microsoft Office. Mijn cursisten krijgen meer kennis en kunde, waardoor zij prettiger kunnen werken, minder frustratie ervaren en zee├źn van tijd besparen.

Heb je vragen? Reageer dan op een van mijn bijdrages of stuur een e-mail naar info@haalmeeruitoffice.nl.

Blog en social media

Aan de rechterkant kun je een abonnement nemen op mijn blog. Je krijgt dan een e-mail als ik een nieuwe bijdrage publiceer, eens per twee weken. Natuurlijk waardeer ik het ook als je Haal meer uit Office op Facebook of Twitter volgt!