Trainingen

Merk je dat je kennis van Microsoft Office onvoldoende is? Levert het werken in Microsoft Office steeds weer frustratie op? Of kun je je aardig redden, maar weet je dat de dingen die je doet makkelijker kunnen, alleen niet hoe? Denk dan eens aan een training!

Individuele trainingen

Ik geef individuele trainingen op maat. Want jouw leerdoelen zijn het belangrijkste, die wil je niet aanpassen aan een complete groep. Natuurlijk kijk ik ook naar je huidige kennis en de manier waarop je werkt. In tegenstelling tot groepstrainingen, hoef je je niet aan te passen aan andere deelnemers en dingen te leren die je al weet of die je toch niet meer gaat gebruiken. Hierdoor is de training erg effectief: in slechts 2 tot 3 uur krijg je een training volledig op maat. Ik durf zelfs te stellen dat dit effectiever is dan een hele dag groepstraining. Of het nu gaat om de uitleg van een programma in vogelvlucht of juist uitgebreide kennis over één of meer functies: alles is mogelijk. Beeld je eens in hoeveel frustratie dat voorkomt en hoeveel tijd dat scheelt.

Mijn kracht is om je op een duidelijke en geduldige manier uitleg te geven, zodat je begrijpt hoe dingen werken in plaats van alleen te weten waar je moet klikken. Achteraf krijg je een persoonlijk naslagwerk, zodat je dingen na kunt kijken als dat tóch nog even nodig is.

Prijzen

De individuele trainingen kosten € 75,00 per uur. Het (verplichte) naslagwerk kost ook € 75,00. Dit houdt in dat je bij een training van 3 uur moet rekenen op € 300,00. Voor reiskosten reken ik € 0,50 per kilometer, gerekend vanuit Winterswijk. Alle bedragen zijn exclusief btw.
Trainingskosten zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst, het restant heb je in no-time terugverdiend doordat je zelf effectiever met Microsoft Office werkt.

Trainingen voor 2 tot 3 personen zijn ook mogelijk. Neem voor de prijzen en overige informatie even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Joyce Dunnewold