1-op-1-traject

Ben jij tijdens je werkzaamheden in Microsoft Office vooral druk met alle randzaken, in plaats van met je eigenlijke taken? Kost het je moeite om die eenvoudige memo netjes op 1 A4’tje te krijgen, heb je ruzie met de opsommingen in Word en ontploft je mailbox inmiddels bijna? Had je manager dat rapport gisteren al nodig maar krijg jij de lay-out niet zoals je wilt? Waarschijnlijk weet je dat je tijd kunt winnen door slimmer te werken, maar kom je er niet aan toe om je er echt in te verdiepen.

Hoe zou je het vinden als dit soort randzaken vervallen? Als je jouw aandacht kunt richten op je werk zelf in plaats van op de frustratie die je in Office ervaart? Als je slimmer en sneller kunt werken?

En wil je dit direct goed aanpakken? Niet alleen Outlook, OneNote of een ander onderdeel van Office 365, maar direct een énorme boost? Ben je bereid tijd, energie en geld te investeren, om hiermee de expert te worden die je kunt zijn? Dan is dit programma echt iets voor jou.

Grote sprong in kennis, kunde, zekerheid en tijdbesparing

In 15 tot 18 uur leer je welke functies van Office voor jou interessant zijn. Ik geef je tips over Office in zijn algemeen en we duiken dieper in Word, Outlook, Excel en OneNote. OneNote ken je misschien nog niet, toch zou dat wel moeten. Het is onderdeel van Microsoft Office en gaat je heel veel opleveren. Daarnaast leer ik je enkele onderdelen van Office 365, zoals bijvoorbeeld Teams, Planner en To-Do.

We kijken hierbij zeker naar de onderdelen die jij nodig hebt en zo bepalen we onze focus. Zo kunnen we de nadruk leggen op Outlook als je daar het meeste mee werkt. Alle genoemde programma’s komen in ieder geval uitgebreid voorbij. En is het voor jouw functie of in jouw situatie handig om een andere Office 365-app te behandelen? In overleg is er heel veel mogelijk.

Aan het einde van het 1-op-1-traject voer jij je werk snel en zonder problemen uit, met meer plezier en zelfvertrouwen. Bovendien is het resultaat beter, doordat je meer mogelijkheden kent. Werk je als VA kun je meer klanten helpen in minder tijd. Werk je in loondienst of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? Na dit traject werk je aantoonbaar slimmer, effectiever en efficiënter. Je krijgt een certificaat om dit te ondersteunen.

Dit is echt iets voor mij!

Investering

Dit traject heeft een waarde van € 1720,00 tot € 2355,00. Je kunt dit nu volgen voor een investering van € 1420,00 tot € 2055,00 exclusief btw. Een en ander is afhankelijk van de type training (online of face-to-face) en of je Office 365 hebt of niet. Want dan zijn er meer programma’s die we tijdens de training mee dienen te nemen. Je krijgt dus 15 tot 18 uur individuele training, compleet 1-op-1 dus. Bovendien verwerk ik alle besproken informatie voor je in naslagwerken, aangevuld met schermafdrukken. Zo hoef jij dus tijdens de training geen aantekeningen te maken en kun je toch altijd terugkijken op de geleerde stof.

Het is mogelijk om dit traject te betalen in 4 delen, namelijk 4x € 365,00 tot € 520,00 exclusief btw.

Ja! Wanneer kan ik starten?

 

Joyce, de 15 uur die je met mij 1-op-1 hebt getraind, heb ik als zeer positief ervaren. Je bent een rustige, vriendelijke dame met veel kennis van Office die je goed over weet te brengen.
De trainingen duurden gemiddeld 4 uur en dat was voor mijn concentratie een aardige opgave. Heel fijn dat je de tijd nam voor wat gezellige pauzemomentjes.
Joyce, ik heb veel bijgeleerd, nogmaals dank!

Veelgestelde vragen

Waarom staat PowerPoint er niet tussen?

Het maken van presentaties in PowerPoint is niet voor iedere secretaresse onderdeel van de functie. PowerPoint is daarom een optie die we in overleg toevoegen.

Zijn er aanpassingen in het traject mogelijk?

Zeker. Misschien heb jij Excel niet nodig, of is je kennis van Word al vergevorderd. In dat geval laten we een les vervallen of korten we deze in. Het voordeel van individuele lessen is dat we eenvoudig aanpassingen aan kunnen brengen.

Ik wil dit traject met mijn collega volgen, kan dat?

Dat kan zeker. Neem contact met mij op via het inschrijfformulier, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur je wensen naar info@haalmeeruitoffice.nl.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen plannen we uiteraard in overleg. De lessen worden gegeven in Winterswijk. Heb je liever dat ik naar jou toekom? Dat kan ook, houd dan wel rekening met (reis)kosten die ik in rekening breng.

Dit wil ik ook. Schrijf mij in!

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving