1-op-1-traject

Ben jij tijdens je werkzaamheden in Microsoft Office vooral druk met alle randzaken, in plaats van met je eigenlijke taken? Kost het je moeite om die eenvoudige memo netjes op 1 A4’tje te krijgen, heb je ruzie met de opsommingen in Word en ontploft je mailbox inmiddels bijna? Had je manager dat rapport gisteren al nodig maar krijg jij de lay-out niet zoals je wilt? Waarschijnlijk weet je dat je tijd kunt winnen door slimmer te werken, maar kom je er niet aan toe om je er echt in te verdiepen.

Hoe zou je het vinden als dit soort randzaken vervallen? Als je jouw aandacht kunt richten op je werk zelf in plaats van op de frustratie die je in Office ervaart? Als je slimmer en sneller kunt werken?

4 lessen

In 4 lessen leer je welke functies van Office voor jou interessant zijn. Ik geef je tips over Office in zijn algemeen en we duiken dieper in Word, Outlook, Excel en OneNote. OneNote ken je misschien nog niet, toch zou dat wel moeten. Het is onderdeel van Microsoft Office en gaat je heel veel opleveren.

  • In les 1 kijken we naar Office in zijn algemeen, zodat je veel sneller kunt werken. Ook maken we een start met Outlook. We kijken welke functies je nú tijd gaan opleveren.
  • In les 2 behandelen we Word en Excel. We kijken welke functies je al kent en gaan hier dieper op in.
  • In de 3e les leer ik je wat OneNote voor je kan betekenen en gaan we nog dieper in op Outlook. Ik leer je trucs waarmee e-mail verwerken een fluitje van een cent wordt en je altijd overzicht hebt.
  • In les 4 verdiepen we ons verder in Word en Excel, zodat je jouw werk snel en zonder problemen uit kunt voeren.

Zo ziet het traject er uit:

Indeling 1-op-1 traject Haal meer uit Office

Kortom: aan het einde van het 1-op-1-traject voer jij je werk snel en zonder problemen uit, met meer plezier en zelfvertrouwen. Bovendien is het resultaat beter, doordat je meer mogelijkheden kent.

Dit is echt iets voor mij!

Investering

De investering voor dit complete traject bedraagt € 1100,00 exclusief btw. Hiervoor krijg je circa 15 uur individuele training, compleet 1-op-1 dus. Bovendien verwerk ik alle besproken informatie voor je in naslagwerken, aangevuld met schermafdrukken. Zo hoef jij dus tijdens de training geen aantekeningen te maken en kun je toch altijd terugkijken op de geleerde stof.

Het is mogelijk om dit traject te betalen in 4 delen, namelijk 4x € 285,00 exclusief btw.

Ja! Wanneer kan ik starten?

Veelgestelde vragen

Waarom behandel je een programma niet in 1 keer, in plaats van het te verdelen over 2 lessen?

Dit heeft twee redenen:
Ten eerste blijf jij zo makkelijker gefocust. Want 4 uur individuele training lijkt misschien niet lang, het is heel intensief.
Ten tweede kun jij het geleerde al in de praktijk brengen. In de volgende les kijken we wat je al goed af gaat en waar we nog een verdiepingsslag kunnen maken.

Waarom staat PowerPoint er niet tussen?

Het maken van presentaties in PowerPoint is niet voor iedere secretaresse onderdeel van de functie. PowerPoint is daarom een optie die we in overleg toevoegen.

Zijn er aanpassingen in het traject mogelijk?

Zeker. Misschien heb jij Excel niet nodig, of is je kennis van Word al vergevorderd. In dat geval laten we een les vervallen of korten we deze in. Het voordeel van individuele lessen is dat we eenvoudig aanpassingen aan kunnen brengen.

Ik wil dit traject met mijn collega volgen, kan dat?

Dat kan zeker. Neem contact met mij op via het inschrijfformulier, dan bespreken we de mogelijkheden. Of stuur je wensen naar info@haalmeeruitoffice.nl.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen plannen we uiteraard in overleg. De lessen worden gegeven in Winterswijk. Heb je liever dat ik naar jou toekom? Dat kan ook, houd dan wel rekening met extra (reis)kosten.

Dit wil ik ook. Schrijf mij in!

Haal meer uit Office 1-op-1-traject - Algemeen

Haal meer uit Office 1-op-1-traject - Outlook

Haal meer uit Office 1-op-1-traject - Word

Haal meer uit Office 1-op-1-traject - Excel

Haal meer uit Office 1-op-1-traject - OneNote

Dit is echt iets voor mij!