Challenges en webinars

Om nieuwe dingen te leren zijn challenges ideaal. Door een serie e-mails krijg je steeds instructies die je kunt bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Met een webinar krijg je snel informatie over een onderdeel. Dit jaar organiseer ik regelmatig webinars en challenges, dus houd de website, social media en natuurlijk de nieuwsbrief in de gaten zodat je weet wanneer de volgende challenge en/of webinar start.

Webinar Planner – 13 februari 2020

Microsoft Planner is een fantastische tool om je projecten mee te plannen. Te gebruiken voor je eigen projecten, gewoon individueel dus, maar zeker ook heel geschikt als team. Je maakt verschillende taken aan in verschillende ‘buckets’, kolommen eigenlijk. Per taak kun je aangeven waar dit voor is, wanneer dit uitgevoerd moet worden en (eventueel) wie er voor verantwoordelijk is. Er is een perfecte integratie met Microsoft Teams en To-Do. Bovendien zijn er diverse overzichten beschikbaar.

Hier is dus duidelijk meer mee mogelijk dan de standaard taken-apps.

Indeling bord MS Planner_Haal meer uit Office

In een webinar laat ik je graag de verschillende mogelijkheden zien. Dus: wil je meer weten over Microsoft Planner? Schrijf je dan nu in voor het webinar van donderdag 13 februari 2020, om 10.00 uur. Zie ik je dan?

Schrijf me in!

 

PowerPoint-challenge – vanaf 16 maart 2020

PowerPoint, je kent het ongetwijfeld. Misschien alleen van naam, misschien werk je er nu mee of heb je er in het verleden mee gewerkt. Er zijn een aantal wat onbekende functies en ook een aantal nieuwe en heel interessante functies. Wil jij je kennis opfrissen? En de nieuwste functies leren kennen? Doe dan mee met de PowerPoint-challenge.

De challenge start op maandag 16 maart en duurt 5 dagen. Iedere dag ontvang je een e-mail met uitleg over een functie in PowerPoint. Niets heel ingewikkelds, gewoon snel een eenvoudig weer op de hoogte zijn.

Doe je ook mee? Schrijf je dan hier in.

Schrijf me in!

 

Sneltoetsen-challenge – start dagelijks

Naast dat het gebruik van sneltoetsen enorm veel tijd bespaart, voorkom je ook klachten als Repetitive Strain Injury (RSI). Even snel een sneltoets opzoeken helpt niet, je moet hier echt mee aan de slag. En daarbij help ik je, door je de sneltoetsen in etappes te leren.

Doe nu gratis mee aan de sneltoetsen-challenge! Je kunt iedere dag starten.

Schrijf me in!