Haal meer uit Office op social media

Lees jij mijn blog om meer te weten te komen over Microsoft Office? Ik hoor steeds vaker dat deze website als naslagwerk gebruikt wordt, om snel een probleem op te lossen of om meer kennis over een functie te krijgen. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Maar weet je zeker dat je niets mist?

Op social media geef ik namelijk ook veel tips. Meestal gaat het dan om korte tips, waar je veel tijd mee kunt besparen. Dit gaat soms over een snelkoppeling, soms over een handigheidje, of ik raad je bijvoorbeeld aan om een functie eens te proberen. Daarnaast deel ik regelmatig tips van anderen. Dus: wil je niets missen? Volg Haal meer uit Office dan ook op Facebook en Twitter. Zie ik je daar?

Mis geen tips!

 

2 gedachten over “Haal meer uit Office op social media”

Plaats een reactie

Naamswijziging

Haal meer uit Office wordt Haal meer uit Microsoft.
De naam wordt rustig aan overal gewijzigd, vandaar
dat je ze allebei tegen kunt komen.

Naar de online leeromgeving
%d bloggers liken dit: