Individuele training

Ik geef individuele trainingen op maat. Natuurlijk kijk ik naar je huidige kennis en de manier waarop je werkt. In tegenstelling tot groepstrainingen hoef je je niet aan te passen aan andere deelnemers en dingen te leren die je al weet of die je toch niet meer gaat gebruiken. Hierdoor is de training erg effectief.

Mijn kracht is om je op een duidelijke en geduldige manier uitleg te geven, zodat je begrijpt hoe dingen werken in plaats van alleen te weten waar je moet klikken. Achteraf krijg je een persoonlijk naslagwerk, zodat je dingen na kunt kijken als dat tóch nog even nodig is.

Er zijn diverse opties voor individuele training.

Korte individuele training

Heb je veel ervaring met de programma’s van Microsoft Office, maar merk je dat er wel ruimte is voor verbetering? Typ je steeds dezelfde teksten, kost het verwerken van e-mail veel tijd, raak je het overzicht kwijt of heb je een aantal functies waar je meer van wilt weten? Weet je dat een aantal dingen die je doet makkelijker moeten kunnen, maar ja, hoe? Wil je meer weten van Office 365? Denk dan eens aan een individuele training!

Hoe zou het zijn als die kleine irritaties opgelost zijn? Dat je niet alleen dénkt dat je kennis goed in orde is, maar het ook écht zo blijkt te zijn? Dat je (nog) sneller werkt, met een beter resultaat en zonder problemen?

Wil je graag een training, maar heb je geen heel traject nodig of heb je daar het budget niet voor? Dan is een korte individuele training geschikt voor jou.

Dit is echt iets voor mij!

1-op-1-traject

Je werkt heel veel met Microsoft Office en merkt aan alles dat het handiger kan. Je leest veel tips en past veel toe, maar het is onvoldoende. Je bent klaar met de korte fixes en wilt je niveau écht naar een hoger plan tillen. Afgelopen met de dagelijkse irritaties, het weten dat het beter kan en het zoeken naar oplossingen voor steeds terugkerende problemen. Je wilt je niet langer afvragen hoe het zit met de nieuwste functies, maar uitstekend op de hoogte zijn. Je bent bereid tijd en geld te investeren, om hiermee de expert te worden die je kunt zijn.

Aan het einde van het 1-op-1-traject voer jij je werk snel en zonder problemen uit, met meer plezier en zelfvertrouwen. Bovendien is het resultaat beter, doordat je meer mogelijkheden kent. Werk je als VA kun je meer klanten helpen in minder tijd. Werk je in loondienst of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? Na dit traject werk je aantoonbaar slimmer, effectiever en efficiënter. Je krijgt een certificaat om dit te ondersteunen.

Ja, dit is precies wat ik wil!

Andere oplossing

Passen deze opties niet helemaal bij jouw leerwens? Neem dan contact met me op om je wensen aan te geven. Er is veel mogelijk, samen komen we ongetwijfeld tot een passende oplossing.