Korte training

Heb je veel ervaring met de programma’s van Microsoft Office, maar merk je dat er wel ruimte is voor verbetering? Typ je steeds dezelfde teksten, kost het verwerken van e-mail veel tijd, raak je het overzicht kwijt of heb je een aantal functies waar je meer van wilt weten? Weet je dat een aantal dingen die je doet makkelijker moeten kunnen, maar ja, hoe? Denk dan eens aan een individuele training!

Hoe zou het zijn als die kleine irritaties opgelost zijn? Dat je niet alleen dénkt dat je kennis goed in orde is, maar het ook écht zo blijkt te zijn? Dat je (nog) sneller werkt, met een beter resultaat en zonder problemen? En doe je dit liever niet tijdens een individuele online training?

Face-to-Face-trainingen

Spreek dan een face-to-face-training af. Ik kijk naar je huidige kennis en de manier waarop je werkt. Het kan zijn dat we volledig in 1 programma duiken, of juist je kennis over meerdere programma’s verbeteren. In tegenstelling tot groepstrainingen hoef je je niet aan te passen aan andere deelnemers en dingen te leren die je al weet of die je toch niet meer gaat gebruiken. Hierdoor is de training erg effectief: in 3 (of 6 uur) zorgen we voor een enorme groei van je kennis. Ik durf zelfs te stellen dat dit effectiever is dan een hele dag groepstraining.

Beeld je eens in hoeveel frustratie dat voorkomt en hoeveel tijd dat scheelt. Kun jij het je veroorloven om deze training niet te volgen?

Dit is echt iets voor mij!

Investering

In korte tijd kunnen we veel bereiken. Een training van 3 uur vraagt een investering van € 350,00 *. Je krijgt dan een training op maat, inclusief een naslagwerk waarin alle besproken lesstof bij elkaar staat, verduidelijkt met schermafdrukken.

Met deze training ga je van een beginnende gebruiker naar een gevorderde gebruiker of van een gevorderde gebruiker naar een expert: Haal meer uit Office!

* Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten en btw (voor reiskosten reken ik € 0,50 per kilometer).

Dit wil ik ook. Schrijf mij in!

Dit kan ik iedereen aanraden!
Niks geen klassikaal behandelen van Outlook maar een training specifiek afgestemd op jouw ‘problemen’ of zaken waar je meer verdieping over wilt. Je kunt van te voren aangeven welke onderwerpen je wilt behandelen of waar je tegenaan loopt en Joyce komt tijdens de training op deze onderwerpen terug.

Ik wist aardig wat van Outlook maar dankzij haar training werk ik nu nog sneller en efficiënter met Outlook. En als bonus kreeg ik nog een handig naslagwerk ook!
Of het nu Outlook of een ander pakket van Microsoft Office is: een training bij Haal Meer Uit Office kan ik je zeker aanbevelen.

 

Joyce heeft me geholpen met het efficiënter werken met Office. Door haar adviezen en duidelijke uitleg. Joyce luistert goed en geeft gerichte adviezen die gelijk toepasbaar zijn binnen mijn bedrijf. Ook heb ik een naslag werk gekregen om op terug te vallen.

Een paar uur investeren levert enorm veel tijdswinst op. Joyce dank je wel.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik dieper in wil gaan op meerdere programma’s?
Dit gebeurt heel vaak. Het is afhankelijk van je wensen, kennis, ervaring en leertempo of dit lukt binnen 3 uur. Het komt heel regelmatig voor. Ook komt het vaak voor dat we 2 trainingen van 3 uur plannen. Of vul de training nog aan met een uurtje online training.

Ik wil een enorme boost van mijn kennis, voor meerdere Office-programma’s.
Een goede keuze! Kijk dan bij het 1-op-1-traject.

Waar vindt de training plaats?
De training vindt plaats in Winterswijk, of bij jou. Houd dan wel rekening met extra (reis)kosten. Natuurlijk maak ik graag een offerte voor je, voor een volledig overzicht.

Laten we een afspraak maken!

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving