Outlook-challenge tips & trucs

Outlook challenge

Bijna iedereen weet wel hoe de Outlook-agenda werkt. En waarom zou je er dan nog een challenge voor volgen? Nou, omdat ik weet dat het bijna altijd nóg makkelijker kan. Ik merk het ook steeds weer tijdens workshops & trainingen, hoe blij cursisten van deze tips worden.

De challenge loopt van 11 tot en met 15 mei en tijdens deze challenge krijg je iedere dag een e-mail van me. Ik deel een aantal snelle en handige tips met je. Kort en bondig, direct toe te passen. En deelname is gratis en vrijblijvend! Wat wil je nog meer?

Doe je ook mee? Snel inschrijven dus. 😉

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk. Houd de website/nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe mogelijkheden.

 

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving