Referenties

17 november 2018, Mariska Roerdinkholder
Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, n.a.v. het 1-op-1-traject:

Joyce, de 15 uur die je met mij 1-op-1 hebt getraind, heb ik als zeer positief ervaren. Je bent een rustige, vriendelijke dame met veel kennis van Office die je goed over weet te brengen.
De trainingen duurden gemiddeld 4 uur en dat was voor mijn concentratie een aardige opgave. Heel fijn dat je de tijd nam voor wat gezellige pauzemomentjes.
Joyce, ik heb veel bijgeleerd, nogmaals dank!

4 oktober 2018, Petra Kroes
ESE World B.V., n.a.v. een adviesgesprek:

Ik volg al een behoorlijke tijd de nieuwsbrieven en soms de blog van Joyce. Na een korte telefonische kennismaking met Joyce, werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan een persoonlijk adviesgesprek. Joyce is een warme persoonlijkheid, die duidelijk en gericht adviezen geeft. Ze speelt goed op de vragen in, vraagt door bij onduidelijkheid en denkt mee. Het adviesgesprek heeft me geprikkeld om een 1:1 sessie te plannen. Ik dacht nl dat ik al veel van MS Office wist. Niet dus!

6 juli 2018, Esther de Kreek
Fudura, n.a.v. een training:

Met ons secretariaatsteam hebben we een training op maat aangevraagd bij Joyce. Het werd een dag vol tips and tricks op Office gebied. Joyce weet bijna overal wel iets op om iets nog sneller of makkelijker te maken. Veel nieuwe inzichten gekregen. Joyce legt makkelijk uit en neemt de tijd.
Wij hebben er enorm veel aan gehad en bevelen Joyce dan ook zeker aan! 👍🏻

4 april 2018, iemand die graag anoniem blijft
N.a.v. de Sneltoetsen-challenge:

Top, die challenge! Jarenlang geprobeerd ze te gebruiken, maar nooit (echt) gedaan omdat ik ze steeds weer moest opzoeken. Nu heb ik de belangrijkste en handigste in mijn hoofd zitten.

En leuker nog, ik heb mijn collega’s inmiddels ook enthousiast gemaakt!

7 februari 2018, Marco König
CBS De Triangel, n.a.v. een videoserie over Outlook:

Bedankt voor je wijze (video)lessen! Hartstikke leuk om nog meer te ontdekken over Outlook. Ik dacht al aardig ingevoerd te zijn, maar je opende verschillende deuren die het gebruik inderdaad makkelijker maken! Laat het me vooral weten als je weer een nieuwe serie start.

7 februari 2018, Ellen Bakker
Stichting Lezen Werkt, n.a.v. een training:

Joyce heb ik leren kennen in Den Diek Lichtenvoorde tijdens een open coffee bijeenkomst. Haar vriendelijkheid en spontane belangstelling voor andere zelfstandigen viel op. We maakt een afspraak over Excel-les. In een dagdeel leerde ik beter omgaan met de computer en de persoonlijke hand-out die ze naderhand leverde is een nuttige aanvulling. Nu kan ik de administratie van mijn stichting t.g.v. NT1 en NT2 deelnemers ordenen. Joyce bedankt voor je accurate en flexibele werkwijze.

31 januari 2018, Ineke Swart-den Boer
Inique4U, Virtueel Office Manager, n.a.v. een training:

Dit kan ik iedereen aanraden!
Niks geen klassikaal behandelen van Outlook maar een training specifiek afgestemd op jouw ‘problemen’ of zaken waar je meer verdieping over wilt. Je kunt van te voren aangeven welke onderwerpen je wilt behandelen of waar je tegenaan loopt en Joyce komt tijdens de training op deze onderwerpen terug.

Ik wist aardig wat van Outlook maar dankzij haar training werk ik nu nog sneller en efficiënter met Outlook. En als bonus kreeg ik nog een handig naslagwerk ook!
Of het nu Outlook of een ander pakket van Microsoft Office is: een training bij Haal Meer Uit Office kan ik je zeker aanbevelen.

6 december 2017, Linda van Gelderen-Immink
ImminkSupport, n.a.v. een training die zij voor haar team bij Veduma Medisch Adviseurs regelde:

Via Facebook kwam ik in contact met Joyce. Ik zocht een praktische training Excel, gericht op de praktijk. In eerste instantie iets met draaitabellen, maar dit bleek in de praktijk iets heel anders te zijn. Geen probleem voor Joyce. Even makkelijk schakelde ze naar de nieuwe situatie. De voorbereiding voor de training werd gedaan door Joyce, samen met één van de cursisten. Dè manier om ervoor te zorgen dat de cursus op maat zou zijn en het allerbelangrijkste: echt praktisch.

Eén van de secretaresses omschreef haar ervaring als volgt: “Ik vond het een fijne training. De te behandelen materie werd duidelijk en op maat uitgelegd door Joyce. Hierdoor zijn de stappen beter te begrijpen en eenvoudiger toe te passen in de praktijk.”

Dankzij de ontzettend flexibele instelling en de proactiviteit van Joyce, is de training een groot succes gebleken. Een ogenschijnlijk moeilijk bestand wordt nu eenvoudig door ons secretariaat bijgehouden. Wat wens je als een leidinggevende nog meer?

29 augustus 2017, Nelly Boer 
Uw Eigen Secretariaat, n.a.v. een videoserie over Outlook:

Voor slimme weetjes en handige tips moet je bij Joyce zijn.
Kort, krachtig en helder. Handige manier om zelf snel handiger te worden met Outlook.

23 januari 2017, Marja Ligtenberg-de Beer
Executive Assiteant BAG BAO – Kadaster, n.a.v. mijn blogartikelen:

Ik dacht altijd best goed op de hoogte te zijn van MS Office en blijf me bij elke blog van Haal meer uit Office verbazen hoeveel ik weer bijleer! Dank je, Joyce!

27 december 2016, Riemke Wisse
Riemke Wisse Makelaardij, n.a.v. een training:

Joyce heeft me geholpen met het efficiënter werken met Office. Door haar adviezen en duidelijke uitleg. Joyce luistert goed en geeft gerichte adviezen die gelijk toepasbaar zijn binnen mijn bedrijf. Ook heb ik een naslag werk gekregen om op terug te vallen.

Een paar uur investeren levert enorm veel tijdswinst op. Joyce dank je wel.