Referenties

31 augustus 2020, Kim Oude Geerdink
Thoon, n.a.v. twee individuele online trainingen

Joyce heeft mij goed geholpen met het opfrissen van mijn Office skills. Na 10 jaar weinig te hebben gedaan met Office was ik onzeker geworden m.b.t. het gebruik van deze programma’s. Door Joyce heb ik geleerd om niet meer onzeker te zijn. Tevens heb ik veel (voor mij) nieuwe trucjes geleerd. Joyce is een prettig persoon om mee te werken. Ze is heel goed in wat ze doet en kan perfect aanvoelen wat een cursist nodig heeft. Bedankt voor deze training.

16 augustus 2020, Ina Vernooij
N.a.v. meerdere individuele online trainingen

Joyce heeft mij in de periode juni/juli via een 1-op-1-training veel praktische handvatten gegeven in de Outlook omgeving. Tijdens het intakegesprek hebben we goed afgestemd waar mijn behoefte lag en waar ik graag nog wat meer over wilde weten. Joyce geeft duidelijke uitleg en is zeer behulpzaam, haar tips zijn direct toepasbaar dus zeer efficiënt. Ook het naslagwerk dat zij op basis van de 1-op-1 training heeft samengesteld, is een heldere en stapsgewijze beschrijving van de zaken die wij behandeld hebben.

Dankzij de ontzettend flexibele en proactieve instelling van Joyce, is de training voor mij succesvol geweest. De training smaakt beslist naar meer.
Super bedankt Joyce.

24 juli 2020, Petra Dorst
N.a.v. meerdere individuele online trainingen

Via de nieuwsbrieven die ik al een tijdje volgde van Haal meer uit Office kwam er een uitnodiging voor een open Teams training voorbij (Joyce: het gratis webinar).
Tijdens deze training vond ik de manier waarop Joyce iets uitlegde zeer prettig. Ik werk al lang met Office met het idee er verandert elke week wel iets, ik heb dit allemaal niet nodig. Maar na de teams training dacht hier anders over. Met Joyce een aantal sessies ingepland en ik ben achteraf blij dat dit de aanzet is voor mij om mij meer te verdiepen in Office. Het is uiteindelijk alleen maar leuker, praktischer en voor mijn werk als secretaresse een eerste vereiste. Een aanrader! En nu iedere week iets leren via de online leeromgeving.

10 juli 2020, Hetty Huisman-Renneboom
Rabobank Apeldoorn en omgeving, n.a.v. de challenge Opruimen van je mailbox

Dank je wel voor de challenge deze week. Ik werkte al met de takenlijst, maar heb wel handige tips van je meegekregen om nog beter inzicht en overzicht te krijgen in het werk. Heel fijn! Mijn mailbox was ook al tijden niet meer leeg, maar dat heb ik deze week mooi bijgewerkt. Lekker zo voor de vakantie.

9 juli 2020, Monique van de Kerkhof
MOED, n.a.v. de challenge Opruimen van je mailbox

Fantastisch, mijn inbox is eindelijk zo goed als leeg en het takenoverzicht werkt super! Ik had zelfs alles al gesorteerd naar datum voor de desbetreffende opdracht binnenkwam. Ik ben geen secretaresse maar ook mij heb je tot nu toe al giga geholpen. Ik moet nu mijn submappen onder handen nemen want ook daar kan wel het een en ander weg vermoed ik (ook al heb ik er ook veel aan en is dat voor mij een goed systeem).
Dank je wel!

26 februari 2020
Provincie Flevoland, n.a.v. een secretariaatstraining (3 personen)

Vorige week een op maat gemaakte training Outlook van Joyce gekregen. Wij werken als secretariaat natuurlijk elke dag intensief met Outlook, wij hadden behoefte aan wat diepgang en tips en trucs. Deze behoefte heeft Joyce goed opgepakt en daardoor was de training zeer waardevol, zeker met het door haar nagestuurde naslagwerk inclusief links. Joyce geeft duidelijke uitleg en is zeer behulpzaam.
Vol enthousiasme zijn we in de dagen na de training aan de slag gegaan met het in de praktijk toepassen van de nieuw opgedane informatie. De training smaakt beslist naar meer.

7 februari 2020, Wenke Wullink-Oonk
Contour, n.a.v. een individuele training:

Joyce heeft mij nog flink wat interessante zaken/weetjes laten zien die ik nog niet kende tijdens een één op één training waarin ik graag meer verdieping wilde in Word, Excel en Outlook. Vooraf doorgegeven waar ik graag wat meer over wilde weten, allemaal aan bod gekomen en ik maar hier nu al handig gebruik van.

30 januari 2020, Mientje den Boer
Hart Voor Regelen, n.a.v. groepstraining en individuele training:

Office verandert steeds, hoe hou ik dat bij? Kan er nog meer mee, dan wat ik al gebruik? Volgens Joyce Dunnewold, kan ik er meer uit halen. Met de nieuwste tools werken, zoals Planner, To-Do en Teams, dat wil ik in 2020 onder de knie hebben. Zo kan ik mijn klanten nóg beter op weg helpen. Dus heeft Joyce in december 2019 een open inschrijving georganiseerd voor een groepstraining. En dat concept zal vast een vervolg krijgen, want nu kon ik op korte termijn een training volgen. Een van de collega-studenten ging er vanaf januari in haar nieuwe baan meteen aan de slag. In het vervolg op deze groepstraining kreeg ik op 20 januari 2020 een individuele training. Als uitgangspunt namen we de applicaties/tools die ik zelf het meest gebruik als eerste door. Met mijn eigen betsanden en eigen laptop. Zo is het heel erg toegesplitst op wat ik beheers en wat ik nog wil leren. En natuurlijk heeft Joyce een afvinklijstje, zodat we ook alle tips die zij geschikt vindt, kunnen behandelen. Wat ik niet gebruik, slaan we over. Wat ik al beheers, kan soms beter. De rest nemen we in mijn tempo door. Veel tips en trucs pas ik vanaf deze dag toe in mijn dagelijkse werkzaamheden. Er zijn zoveel handigheidjes die het werk sneller, makkelijker en leuker maken. Dat komt omdat de training helemaal aan mij is aangepast. Tot nu toe, roep ik elk dag wel een keer: Bedankt Joyce!

Behalve het verder ontwikkelen van mijn eigen bestanden, liet Joyce mij meekijken naar de tools waar zij zelf veel gebruik van maakt. Dat maakte de trainingsdag nog waardevoller.
Knap hoe Joyce je een dag lang gefocust houdt op details in je eigen werkzaamheden. Mijn vertrouwen in mijn Office vaardigheden heeft een boost gekregen. Mijn honger naar nog meer handige tips is nog lang niet gestild. Dus ik blij trouw de blogs lezen, de webinars volgen. Natuurlijk komt er wat mij betreft nog wel een keer een vervolg. Joyce is immers zelf ook ondernemer en voormalig management ondersteuner, dus weet zij wat de behoefte is van bedrijven en mensen zoals wij.

Mijn wens is dat er nog veel meer Haal meer uit Office-momenten zullen komen. Hart voor regelen is er klaar voor!

17 januari 2020, Marja Ligtenberg
NVD regioteam Gelderland, n.a.v. training NVD-bijeenkomst:

Vorige week maandag (13 januari) waren wij te gast in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Maar liefst 75 deelnemers hadden zicht voor deze bijeenkomst van de regio Gelderland aangemeld. Zelfs leden uit Noord, Limburg en Noord-Brabant waren aanwezig voor jouw workshop. Wij kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Mede dankzij jouw bijdrage vol energie, tempo en afwisseling is deze bijeenomst zeer succesvol verlopen.
De workshop was interessant, leerzaam en werd met humor gebracht. Daarnaast werden wij echt aan het denken gezet. Met name de verschillende onderdelen van Office 365 werd door onze leden zeer gewaardeerd. Na afloop kregen wij als regioteam verschillende complimenten over de workshop. Het was helemaal top!
Namens alle leden nogmaals hartelijk dank voor de leuke en interessante workshop waardoor wij terug kunnen kijken op een geslaagde bijeenkomst.

6 december 2019, Ingrid Seevinck
Attent Zorg en Behandeling, n.a.v. individuele training:

In een 1-op-1-training heeft Joyce mij in 3 uur tijd veel praktische handvatten gegeven in de Outlook omgeving. Direct toepasbaar dus zeer efficiënt.
Het naslagwerk, dat kort na de training werd toegestuurd, is een heldere stapsgewijze beschrijving van die zaken die tijdens de 1-op-1 training aan bod zijn gekomen.
Ik vond het een waardevolle ochtend en heb al vervolgwensen als het gaat om andere trainingen bij Haalmeeruitoffice.

14 oktober 2019, Carina Busch
Förch Nederland BV, n.a.v. individuele training:

Een aantal weken geleden een erg prettige, op maat gemaakte, training van Joyce mogen krijgen. Ze is laagdrempelig in haar benadering en weet zaken rondom Outlook duidelijk en praktisch uit te leggen. Ook de hand-out (gemaakt adhv de besproken punten) is erg toepasbaar om zaken later nog weer na te kijken en je eigen te maken. Door haar nazorg (div. contactmomenten), houdt ze je alert en gaat je nieuwe werkwijze toch meer inslijten! Zie jij soms door de bomen het bos niet meer in je mailbox… neem dan eens contact op met Joyce!

12 juli 2019, Kim Feenstra
ATKB, n.a.v. 2 groepstrainingen:

We hebben een leerzame cursus “Haal meer uit Office” gehad. In 2 dagen veel tips en tricks gehoord. Leerzaam voor zowel personen die nog niet heel erg thuis zijn in Office als voor wat meer ervaren personen. Erg prettig contact met Joyce!!

2 juli 2019, Angelique Timmer
RSM, n.a.v. het 1-op-1-traject:

Het 1-op-1 traject van Joyce was heel leerzaam. Ik wilde graag verdieping van mijn kennis van Office en had daarbij ook enkele specifieke vragen. De individuele en pragmatische aanpak van Joyce sprak mij enorm aan. Het is best intensief om vier uur achter elkaar samen achter de computer te zitten, maar met tussendoor een korte pauze en op zijn tijd een praatje verslapt de aandacht niet.
Joyce legt heel duidelijk uit en herhaalt ook regelmatig. De naslagwerken zijn ook erg handig en stuurt Joyce snel na de training.
Ik kan Joyce zeer zeker aanbevelen voor een individuele of groepstraining!

23 januari 2019, Mariette Bonvanie
N.a.v. een workshop/adviesgesprek:

Op 18 oktober 2018 heb ik een korte workshop OneNote gevolgd, welke gegeven werd door Joyce Dunnewold van “Haal meer uit Office”, bij een bijeenkomst van De Nederlandse vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVD). Niet veel later ben ik met OneNote gaan werken en liep ik toch tegen een aantal dingen aan. Ik heb Joyce gevraagd mij hiermee te helpen. Door het delen van mijn scherm heeft Joyce met mij meegekeken, mijn vragen beantwoord en tips en trics gegeven. Daarnaast kun je je abonneren op haar nieuwsbrief waarin zij regelmatig de werkwijze van een onderdeel van een Office programma behandelt. Joyce dank je wel. Ik vond je werkwijze erg prettig en heb er veel aan gehad. Graag tot een volgende keer.

9 januari 2019, Marja Hengeveld
Waardetaxaties, n.a.v. een training:

Op 30 november 2018 heeft Joyce een training bij Waardetaxaties verzorgd, en ik was één van de deelnemers. Het had wat voeten in de aarde om de training te plannen, want Joyce was druk, druk, druk. Voor Joyce heel fijn! Maar ons wachten werd beloond. De training had ze perfect afgestemd op onze leervragen. Word, Excel en OneNote kwamen aan bod. Met deze aanpak onderscheidt Joyce zich van leerfabrieken die zo’n optie meestal niet bieden. Omdat we heel tevreden zijn over haar bevlogen en deskundige aanpak overwegen we ook andere teamleden een training aan te bieden. Dus Joyce…, misschien tot ziens!

17 november 2018, Mariska Roerdinkholder
Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek, n.a.v. het 1-op-1-traject:

Joyce, de 15 uur die je met mij 1-op-1 hebt getraind, heb ik als zeer positief ervaren. Je bent een rustige, vriendelijke dame met veel kennis van Office die je goed over weet te brengen.
De trainingen duurden gemiddeld 4 uur en dat was voor mijn concentratie een aardige opgave. Heel fijn dat je de tijd nam voor wat gezellige pauzemomentjes.

Joyce, ik heb veel bijgeleerd, nogmaals dank!

8 november 2018, Akky Haytema
Kinderwoud, n.a.v. het 1-op-1-traject, versneld in 1 dag:

Na een fijne, duidelijke afstemming een 1-op-1 training gevolgd bij Joyce. Het was een echte maatwerktraining in 1 dag. Joyce heeft me nog interessante mogelijkheden binnen Office kunnen leren, maar ook hebben we samen gekeken naar bepaalde werkzaamheden/processen in onze organisatie en hoe ik daar in de dagelijkse praktijk efficiëntie kan behalen. Ik was ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van OneNote en Joyce heeft me overtuigd dat dit voor mij een mooi programma is om mee te werken. Ik vond het erg leerzaam en ook plezierig door de meedenkende wijze waarop Joyce de training heeft gegeven. Helemaal fijn is ook het naslagwerk dat ik na afloop heb ontvangen. Nogmaals hartelijk dank Joyce! Ik zou iedereen die op zoek is naar een maatwerktraining aanbevelen om contact met jou op te nemen.

4 oktober 2018, Petra Kroes
ESE World B.V., n.a.v. een adviesgesprek:

Ik volg al een behoorlijke tijd de nieuwsbrieven en soms de blog van Joyce. Na een korte telefonische kennismaking met Joyce, werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan een persoonlijk adviesgesprek. Joyce is een warme persoonlijkheid, die duidelijk en gericht adviezen geeft. Ze speelt goed op de vragen in, vraagt door bij onduidelijkheid en denkt mee. Het adviesgesprek heeft me geprikkeld om een 1:1 sessie te plannen. Ik dacht nl dat ik al veel van MS Office wist. Niet dus!

6 juli 2018, Esther de Kreek
Fudura, n.a.v. een training:

Met ons secretariaatsteam hebben we een training op maat aangevraagd bij Joyce. Het werd een dag vol tips and tricks op Office gebied. Joyce weet bijna overal wel iets op om iets nog sneller of makkelijker te maken. Veel nieuwe inzichten gekregen. Joyce legt makkelijk uit en neemt de tijd.
Wij hebben er enorm veel aan gehad en bevelen Joyce dan ook zeker aan! 👍🏻

4 april 2018, iemand die graag anoniem blijft
N.a.v. de Sneltoetsen-challenge:

Top, die challenge! Jarenlang geprobeerd ze te gebruiken, maar nooit (echt) gedaan omdat ik ze steeds weer moest opzoeken. Nu heb ik de belangrijkste en handigste in mijn hoofd zitten.

En leuker nog, ik heb mijn collega’s inmiddels ook enthousiast gemaakt!

7 februari 2018, Marco König
CBS De Triangel, n.a.v. een videoserie over Outlook:

Bedankt voor je wijze (video)lessen! Hartstikke leuk om nog meer te ontdekken over Outlook. Ik dacht al aardig ingevoerd te zijn, maar je opende verschillende deuren die het gebruik inderdaad makkelijker maken! Laat het me vooral weten als je weer een nieuwe serie start.

7 februari 2018, Ellen Bakker
Stichting Lezen Werkt, n.a.v. een training:

Joyce heb ik leren kennen in Den Diek Lichtenvoorde tijdens een open coffee bijeenkomst. Haar vriendelijkheid en spontane belangstelling voor andere zelfstandigen viel op. We maakt een afspraak over Excel-les. In een dagdeel leerde ik beter omgaan met de computer en de persoonlijke hand-out die ze naderhand leverde is een nuttige aanvulling. Nu kan ik de administratie van mijn stichting t.g.v. NT1 en NT2 deelnemers ordenen. Joyce bedankt voor je accurate en flexibele werkwijze.

31 januari 2018, Ineke Swart-den Boer
Inique4U, Virtueel Office Manager, n.a.v. een training:

Dit kan ik iedereen aanraden!
Niks geen klassikaal behandelen van Outlook maar een training specifiek afgestemd op jouw ‘problemen’ of zaken waar je meer verdieping over wilt. Je kunt van te voren aangeven welke onderwerpen je wilt behandelen of waar je tegenaan loopt en Joyce komt tijdens de training op deze onderwerpen terug.

Ik wist aardig wat van Outlook maar dankzij haar training werk ik nu nog sneller en efficiënter met Outlook. En als bonus kreeg ik nog een handig naslagwerk ook!
Of het nu Outlook of een ander pakket van Microsoft Office is: een training bij Haal Meer Uit Office kan ik je zeker aanbevelen.

6 december 2017, Linda van Gelderen-Immink
ImminkSupport, n.a.v. een training die zij voor haar team bij Veduma Medisch Adviseurs regelde:

Via Facebook kwam ik in contact met Joyce. Ik zocht een praktische training Excel, gericht op de praktijk. In eerste instantie iets met draaitabellen, maar dit bleek in de praktijk iets heel anders te zijn. Geen probleem voor Joyce. Even makkelijk schakelde ze naar de nieuwe situatie. De voorbereiding voor de training werd gedaan door Joyce, samen met één van de cursisten. Dè manier om ervoor te zorgen dat de cursus op maat zou zijn en het allerbelangrijkste: echt praktisch.

Eén van de secretaresses omschreef haar ervaring als volgt: “Ik vond het een fijne training. De te behandelen materie werd duidelijk en op maat uitgelegd door Joyce. Hierdoor zijn de stappen beter te begrijpen en eenvoudiger toe te passen in de praktijk.”

Dankzij de ontzettend flexibele instelling en de proactiviteit van Joyce, is de training een groot succes gebleken. Een ogenschijnlijk moeilijk bestand wordt nu eenvoudig door ons secretariaat bijgehouden. Wat wens je als een leidinggevende nog meer?

29 augustus 2017, Nelly Boer 
Uw Eigen Secretariaat, n.a.v. een videoserie over Outlook:

Voor slimme weetjes en handige tips moet je bij Joyce zijn.
Kort, krachtig en helder. Handige manier om zelf snel handiger te worden met Outlook.

23 januari 2017, Marja Ligtenberg-de Beer
Executive Assiteant BAG BAO – Kadaster, n.a.v. mijn blogartikelen:

Ik dacht altijd best goed op de hoogte te zijn van MS Office en blijf me bij elke blog van Haal meer uit Office verbazen hoeveel ik weer bijleer! Dank je, Joyce!

27 december 2016, Riemke Wisse
Riemke Wisse Makelaardij, n.a.v. een training:

Joyce heeft me geholpen met het efficiënter werken met Office. Door haar adviezen en duidelijke uitleg. Joyce luistert goed en geeft gerichte adviezen die gelijk toepasbaar zijn binnen mijn bedrijf. Ook heb ik een naslag werk gekregen om op terug te vallen.

Een paar uur investeren levert enorm veel tijdswinst op. Joyce dank je wel.

 

Nieuw!

Bekijk nu mijn online leeromgeving
en word lid met korting

Naar de online leeromgeving