Trainingen

Merk je dat je kennis van Microsoft Office onvoldoende is? Levert het werken in Microsoft Office steeds weer frustratie op? Of kun je je aardig redden, maar weet je dat de dingen die je doet makkelijker kunnen, alleen niet hoe? Denk dan eens aan een training!

Individuele trainingen

Ik geef individuele trainingen op maat. Natuurlijk kijk ik naar je huidige kennis en de manier waarop je werkt. In tegenstelling tot groepstrainingen hoef je je niet aan te passen aan andere deelnemers en dingen te leren die je al weet of die je toch niet meer gaat gebruiken. Hierdoor is de training erg effectief.

Mijn kracht is om je op een duidelijke en geduldige manier uitleg te geven, zodat je begrijpt hoe dingen werken in plaats van alleen te weten waar je moet klikken. Achteraf krijg je een persoonlijk naslagwerk, zodat je dingen na kunt kijken als dat tóch nog even nodig is.

1-op-1-traject

In het 1-op-1-traject kijken we naar je kennis van Microsoft Office als geheel. We behandelen de verschillende pakketten en duiken dieper in de stof. Zo zorg je ervoor dat je kennis volledig op peil is. Zo kun je jouw taken veel sneller uitvoeren, zonder frustratie omdat dat wat jij wilt niet lukt. Zo gaat de kwaliteit van je werk omhoog zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Doordat de programma’s opgesplitst zijn in 2 verschillende lessen, kun je het geleerde direct in praktijk brengen. In de volgende les kijken we wat je al goed af gaat en waar we nog een verdiepingsslag kunnen maken.

Lees meer over het 1-op-1-traject.

Dit is echt iets voor mij!

Korte trainingen

Wil je wel een onderdeel van Office beter leren kennen maar vind je het 1-op-1-traject te groot? Boek dan een enkele individuele training. In deze populaire training leer ik je een aantal belangrijke functies van het programma naar keuze. Welke en hoeveel functies is afhankelijk van je huidige kennis én leerbehoefte.

Leer bijvoorbeeld hoe je supersnel je e-mail kunt verwerken in Outlook, door slim te slepen en functies als Handtekeningen, Sjablonen, Snelle stappen en regels (slimmer) te gebruiken. Of leer in Word hoe je opsommingen gebruikt zonder frustraties, sjablonen slim inzet, hoe kop- en voetteksten werken en wat het werken met Stijlen inhoud. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Lees meer over de korte trainingen.

Dit wil ik ook. Schrijf mij in!

Groepstrainingen

Uiteraard zijn groepstrainingen ook mogelijk. Ook deze maak ik altijd op maat, voor de beste resultaten.
Neem voor de prijzen en overige informatie contact met me op, dan bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Joyce Dunnewold